O NAMA

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, pružamo profesionalnu pomoć u pronalaženju i dobivanju potpora iz EU fondova koja je neophodna za razvoj, stvaranje i održavanje konkurentske prednosti. S druge strane, pružamo usluge posebno izrađene edukacije i treninga koji poduzetnicima pomažu u osobnom i poslovnom razvoju.

Specijalizirani smo za mikro, malo i srednje poduzetništvo, te smo upoznati s problemima s kojima se poduzetnici susreću u svakodnevnom poslovanju. Svojim uslugama pomažemo poduzetnicima da se posvete svom svakodnevnom poslu dok istovremeno osvajaju projekte koji omogućavaju brži razvoj i veću konkurentnost na domaćem i inozemnom tržištu.

Zajedno s našim partnerima smo osvojili potpore u iznosu većem od 79.000.000 kuna, proveli više od 100 projekata financiranih iz EU fondova, te držali više od 30.000 sati edukacija.

Ukoliko i Vi želite postati dio uspješne priče, kontaktirajte nas i napravite korak više u svom poslovanju!

VIZIJA

Naša vizija je izgraditi poduzeće čiji su ugled i uspjeh temeljeni i izgrađeni na visokim etičkim i profesionalnim vrijednostima i stavovima, čije će ime klijentima, poslovnim suradnicima, zaposlenicima i društvenoj zajednici biti sinonim za kvalitetu, pouzdanost na koju mogu računati kod izvršenja zadataka, korektnost i otvorenost prema našim zaposlenicima te odgovornost prema zajednici i okolišu u kojem živimo i djelujemo. Svojim predanim radom želimo postati vodeće ime u području pružanja konzultantskih usluga i edukacija na hrvatskom tržištu. Želimo biti na prvom mjestu ne samo zbog kvalitete usluga kojoj kontinuiran težimo, već i zbog svoje pouzdanosti, dosljednosti, otvorenost, predanosti i inovativnosti. Također želimo biti prvi izbor talentiranim ljudima koji će u nama vidjeti potencijal za svoj razvoj i postizanje profesionalnih ciljeva te izgradnju karijere, a koji će ujedno svojim znanjima i talentom pridonijeti izgradnji našeg poduzeća.

MISIJA

Naša misija je podržavati klijente na putu do uspjeha i omogućiti im stvaranje njihovih vizija. Kao što i samo ime našeg poduzeća govori, svakim novim korakom koji napravimo nastojimo osigurati uspješan razvoj našim klijentima osiguravajući im prvenstveno financijska sredstva kroz različite fondove, a osiguravanjem njihova razvoja i uspjeha ujedno gradimo i svoj vlastiti. Kroz edukacije koje pružamo, pojedincima i timovima nastavit ćemo omogućavati osobni i profesionalni razvoj te usvajanje znanja i usavršavanjem vještina koje će im pomoći kako bi dosegnuli željene ciljeve, unaprijedili međuljudske odnose i povećali poslovni uspjeh svog poduzeća ili organizacije.

REFERENCE:
Privatni sektor
Javni sektor
Civilni sektor
Privatni sektor

Ador d.o.o.
Agalma d.o.o.
Agrozoli, obrt
Arcadis d.o.o.
Aurel d.o.o.
Bor-plastika d.o.o.
Čarobni tim d.o.o.
Diad-konstrukcije d.o.o.
Drvoadut d.o.o.
Dunit građenje d.o.o.
Edin-kom d.o.o.
Elektromedia, obrt
Euroart 93 d.o.o.
GB Inženjering d.o.o.
Geometricus d.o.o
GI-TA, obrt za trgovinu na malo
Glasila d.o.o.
Hiperprostor d.o.o.
Inel d.o.o.
Infraterra d.o.o.
Instal sinergija d.o.o.
IP BIO d.o.o.
Kliktronik d.o.o.
Kod sinjorine, obrt
Komteh d.o.o.
Korpaš d.o.o.
Kos d.o.o.
Layba d.o.o.
M.B. Tehno d.o.o.
Mardesign d.o.o.
Marleo d.o.o.
Medicinska naklada d.o.o.
Metaflex d.o.o.
Omnivor d.o.o.
Opus optimus d.o.o.
Palavra d.o.o.
Pine studio d.o.o.
Plasting ortopedija d.o.o.
Program plan d.o.o.
Promo prosperitum d.o.o.
PSVZ Agrovladislavci
Roving d.o.o.
Rustica moderna d.o.o.
S link, obrt za računalne djelatnosti
Sapun d.o.o.
Systema frontis d.o.o.
Tami project d.o.o.
Teleoptika d.o.o.
Tobler d.o.o.
Trgo-agencija d.o.o.
Zrcalo inženjering d.o.o.

Javni sektor

Općina Darda
Općina Kneževi Vinogradi

Civilni sektor

Savez poduzetnika Mađara Hrvatske

Izbornik