Izjave zadovoljnih klijenata

Medicinska naknada d.o.o.

Zahvaljujemo cijelom timu tvrtke Uspješan korak na ugodnoj suradnji i uspješno obavljenom poslu. Uz vašu pomoć i podršku s lakoćom smo realizirali projekt u sklopu programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Vama i vašim suradnicima želimo puno uspjeha u daljnjem radu, još mnoštvo novih, uspješnih projekata i još boljih klijenata.

Instal Sinergija d.o.o.

U projekt smo ušli bez prethodnih znanja. Za Uspješan korak odlučili smo se po preporuci. Od pisanja projekta do kraja provedbe prošlo je više od 2,5 godine. Uspjeli smo povući gotovo sva odobrena sredstava. Svo to vrijeme Uspješan korak nas je pratio i savjetovao. Bili su nam uvijek pri ruci pogotovo gđa Mila Bauković, naš koordinator, koja nas je vodila kroz čitavu provedbu i bila nam uvijek pri ruci, profesionalna, srdačna i ljubazna. Bez njene pomoći bilo bi nam nezamislivo proći kroz kompliciranu birokratsku proceduru koju fondovi zahtijevaju.

Bor Plastika d.o.o.

Izuzetno smo zadovoljni dugogodišnjom uspješnom poslovnom suradnjom, profesionalnošću, pruženim uslugama te podrškom djelatnika tvrtke Uspješan korak d.o.o..

Layba d.o.o.

Od početka projekta (koji se odužio) do kraja (koji se produžio) vodili ste nas profesionalno i pouzdano, ali i dobronamjerno i opušteno. Hvala Mili i Danijeli na strpljenju i ugodnoj suradnji; s vama smo napravili uspješan korak koji poželimo nastaviti u isti takav hod.

Teleoptika d.o.o.

U realizaciji projekta za natječaj iz europskih fondova i Ministarstva razvoja i poduzetništva, puno mi je pomogla Vaša stručnost i iskustvo – od pisanja projekta do same realizacije. Zadovoljan sam kako smo timski nastupali i s koliko pažnje ste brinuli do najsitnijih detalja u provedbi projekta. Sa zadovoljstvom koristim sredstva koja sam uspio realizirati, a Vas preporučujem poznanicima i poslovnim parterima.

DignetSoftware d.o.o.

Profesionalna i prijateljska komunikacija. Konzultanti su na raspolaganju svojim brzim odgovorima, stručnim savjetima i vodstvom kroz projekte, što nam je kao klijentu izuzetno važno. Uspješan korak je naše povjerenje u cijelosti opravdao i veselimo se budućim zajedničkim uspješnim koracima.

Čarobni tim d.o.o.

Suradnja s tvrtkom Uspješan korak iznimno je kvalitetna. U svakom koraku od ideje do realizacije projekta, oni su partner u kojeg imamo povjerenje. Iza nas su dva uspješno završena projekta, i treći u tijeku provedbe, u kojima nismo imali problema sa provedbom i povlačenjem sredstava potpore. Sva izvješća su uredno predavana u roku, a djelatnici Uspješnog koraka bi nas uvijek pravovremeno podsjećali i savjetovali. Veselimo se novim projektima u kojima ćemo s Uspješnim korakom ponovo uspješno koračati prema jačanju konkurentnosti, modernizaciji i povećanju zaposlenosti.

Uspješno uz Uspješan korak!

Izbornik